BALIKESİR / SAVAŞTEPE - Yeşilhisar İlkokulu

Yeşilhisar İlkokulu

Yeşilhisar Köyü Savaştepe/Balıkesir
Vizyon
Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
İlçeden kendi imkanlarımızla okulumuza ulaşım sağlamaktayız. İl merkezinde ikamet etme imkanı bulunmakta minibüslerle Savaştepe´ye ve ilçeden de kendi imkanlarımızla okula ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzun il merkezine 55 ilçe merkezine 7 km mesafesi vardır.